Vinné kvasinky – 10g / 50L
Aktívne sušené vínne kvasinky – na kvasenie muštu a rmutu Druh kvasiniek: Saccharomyces cerevisiae Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme v 1 dcl zmesi muštu a vody ( v pomere 1/3:2/3 ) o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min.a potom vlejeme do muštu.
Druh kvasiniek:
Saccharomyces cerevisiae
Návod na pouižitie:
obsah vrecka rozpustíme v 1 dcl zmesi muštu a vody ( v pomere 1/3:2/3 ) o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu.
Dávkovanie:
10 g na 50 l muštu (rmutu), v prípade hnilého hrozna alebo nízkej teploty na obnovenie kvasenia treba použiť 1,5 až 2 násobné množstvo kvasiniek.
Vlastnosti:
kvasná teplota – 12 – 34 stupňov C, účinnosť do 13,5 obj.% alkoholu.
Recenzie
Ďakujem.Super.
Tento eshop je jedna veľmi dobrá skúsenosť. Dodanie bolo rýchle. Skvelý výber tovaru.
Vitamínový bielkovinový komplex pre nosnice v riadnom obchode nekúpim preto som využila vás internetový obchod.
Dovoz až domov
spoľahlivosť
Rýchle dodanie, tovar dobre zabalený.
Sú veľmi ochotní a tovar doručujú rýchlo
Rýchlo vybavená objednávka.
Rychle dodanie za super cenu.
Cenovo výhodné Rýchle dodanie Účinné výrobky